Stickåret 2018 – I

img_8576

I början av året så gjorde jag som så många andra på Instagram, jag satte ihop en ”Make nine 2018”, dvs listade nio projekt som jag skulle vilja sticka under året. Det finns ju så otroligt mycket vackert och jag skulle helst vilja sticka precis allting men valde de här nio till min lista. Eftersom jag vill att min stickning enbart ska vara lustfylld bestämde mig för att se min lista som en inspiration och inte som någonting som jag ”måste” sticka.
Jag visste ju att det skulle dyka upp nya underbara mönster under året och det enda som jag egentligen hade som fast mål var att jag skulle lära mig sticka brioche eller patentstickning som det heter på svenska.

Nu är året snart slut och när jag tittar tillbaka på min lista så visar det sig att jag har stickat två projekt av de nio.
Jag har stickat Siri av Linnea Öhman och jag har stickat Ameyo av Lesley Anne Robinson.

De övriga sju på min drömlista från 2018 är fortfarande projekt som jag väldigt gärna stickar och jag har till och med garn till ett par av dem men just nu har jag annat som jag hellre stickar vidare på.

Men så mycket brioche jag har stickat.
Helt galet mycket.
För mig har det verkligen varit briocheåret 2018.
Och teststickningsåret 2018

Det har varit ett helt fantastiskt stickår och jag känner sådan glädje och tacksamhet för alla underbara plagg jag stickat och använder, allt underbart garn jag har fått nysta upp och stickat i och alla underbara människor som jag lärt känna tack vare stickningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.